tiistai 6. marraskuuta 2012

Vauvan villasukkia ja tumput

Ja lisää kutomuksia, joita sain vihdoin aikaiseksi kuvata... 

Parit junasukat olen tehnyt tällä ohjeella. Raidallisissa lankana on lanettin baby merinovilla ja ruskeat ovat ihan perinteisestä 7 veljestä langasta, kun sitä sattui lankakorin pohjalla olemaan. Junasukat on kyllä kivan nopeat tehdä ja ohjekaan ei mikään vaikeaselkoinen ole, joskin tuossa joutuu tietysti keskittymään, että mitä tekee. :) 7 veikkaa langasta tehdyistä sukista tuli luonnollisesti vähän isommat, kun se on lankana paksumpaa ja tein vähän paksummilla puikoillakin.


Ihan nätin ulkonäkönsä takia mun oli pakko kokeilla dropsin tätä palmikkosukkaohjetta. Pohjan helmineulososiosta tuli ehkä aavistuksen liian pitkä, minkä takia sukka on vähän hassun mallinen. Ja parannuksena ensi kerralla voisi varresta tehdä kyllä ohjetta pitemmän, niin sukat ainakin varmemmin pysyisivät jalassa. 



Lisäksi tein omasta päästä keksityllä ohjeella vauvan tumput. Silmukkamääränä oli sama kuin junasukissa ja varsi on siis 2o 2n -neulosta ja pään kavennus on tehty samoin kuin junasukissa. Lankana oli varmaan 10 vuotta sitten ostettua 7 veljestä. Seuraavat tumput voisi tehdä pitemmällä varrella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti