keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Juustoinen kanapizza

Tänään jäi illan ruokailu aika myöhäiseksi, joten tein samalla pizzaa seuraavaksikin päiväksi. Pizzaan päädyin lähinnä siitä syystä, että sitä tekemällä saa kivasti tyhjennettyä jääkaappia varsinkin, kun siellä oli iso avattu pussi juustoraastetta...

Pannupizzapohjan ohje löytyy  aiemmasta blogikirjoituksestani.

Täytteet:
maustamattomia broilerinfileitä
1 dl salsa-kastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
2 kynttä valkosipulia
mustapippuria myllystä
tomaattia
paprikaa
juustoa (käytin sinihomejuustoa, parmesania ja emmental-mozzarellaraastetta)
sipulia

Pilko broilerinfileet kuutioiksi ja paista ne pannulla. Palojen kypsyttyä sekoita joukkoon hieman salsa-kastiketta ja hauduta vielä viitiesen minuuttia pannulla. Sekoita salsa-kastikkeen joukkoon tomaattipyreetä, puristetut valkosipulinkynnet ja mustapippuria. Levitä seos pizzapohjan päälle. Ripottele paistetut broileripalat päälle. Lisää vielä viipaloidut tomaatit ja paprikapalat. Ripottele lopuksi vielä juustot ja sipulipalat päälle. Kypsennä 250-asteisessa uunissa n. 15 minuutin ajan, kunnes juuston pinta on ruskistunut sopivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti