tiistai 13. syyskuuta 2011

Possupata

n. 500g porsaan ulko/sisäfileetä
2 isoa sipulia
3 isoa porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
n. 10 mustapippuria
0,5 dl soijaa
250g herkkusieniä
1-1,2 dl vettä

Pilko porsaanfilee paloiksi ja ruskista pikaisesti padan pohjalla rasvassa. Kuori ja pilko sipulit, porkkanat ja sienet sekä valkosipuli. Laita kaikki ainekset pataan. Lisää vettä sen verran, että muut ainekset juuri ja juuri peittyvät. Laita 200-asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi, jonka jälkeen vähennä lämpöä 150-asteeseen ja jatka kypsennystä vajaan tunnin ajan. Lisää valmistuksen aikana nestettä, jos näyttää siltä, että vesi ei enää peitä suurinta osaa ruoasta.

Tarjoile puikulaperunoista tehdyn muusin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti