tiistai 2. helmikuuta 2010

Saksanhirvikäristystä

Teen olin päivän kotosalla, niin ajattelin työjuttujen lomassa tehdä käristystä. Yleensä olen tehnyt poronkäristystä, mutta nyt minulla oli pakasteessa kaupasta ostamani (halvempi) saksanhirvikäristyspaketti.

Saksanhirvikäristystä
250g saksanhirvikäristyslihaa
1 sipuli pilkottuna
3 porkkanaa viipaloituna
2 laakerinlehteä
Suolaa
6 mustaapippuria
Vettä

Ruskista käristyslihat pannulla rasvassa. Laita levyä hieman pienemmälle ja lisää joukkoon pilkkomasi sipuli. Paista hetken aikaa ja lisää sitten porkkanaviipaleet, mausteet ja vesi. Hauduta ruokaa, kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Lisukkeeksi tein perunamuusia ja jääkaapista löytyi onneksi myös puolukkahilloa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti