tiistai 2. helmikuuta 2010

Jauhelihatortillat

Tortillat on yksi niistä herkkuruoista, mihin meillä aina silloin tällöin palataan säännöllisin väliajoin. :-) Seuraavalla tavalla tulee yleensä niitä tehtyä.

Jauhelihatortillat
700g jauhelihaa
1-2 sipulia
1-2 pussia taco-mausteseosta
2 tomaattia
Puolikas kurkku
Paprika
0,5 dl pakastemaissia

Lisäksi:
Tortillankuoria
Medium-vahvuista taco-kastiketta
Dippi kermaviiliin tehtynä (tällä kertaa makuna taco)
Ananaspaloja

Paista jauheliha. Lisää paistetun jauhelihan sekaan kuutioitu sipuli ja paista kunnes sipuli hieman pehmenee. Lisää mausteseos ja muutkin lopuista aineksista. Kypsennä vielä hetken aikaa pannulla miedolla lämmöllä.

Lämmitä tortillakuoret mikroaaltouunissa. Lämpenevät todella hetkessä (joten helppo lämmittää aina kuori juuri ennen seuraavan tortillan kokoamista). Lisukedippi kannattaa tehdä valmiiksi maustumaan ennen jauhelihakastikkeen tekemisen aloittamista. Lisänä olen ruukannut tarjota myös taco-kastiketta ja ananaspaloja.

Lisäys: katso myös jauheliha-sienikastike tomaattisille tortilloille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti