tiistai 2. marraskuuta 2010
Leipäjuustoa ja hilloja minttukermavaahdon kera
Jälkkäriksi tänään oli leipäjuustoa lisukkeineen. Ohje on kahdelle.
1/4 leipäjuustoa
0,5 dl ruokakermaa
0,75 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 cl minttulikööriä
6 rkl hilloja
Puolita leipäjuusto ja laita uunin kestävään astiaan. Kaada leipäjuustopalojen päälle ruokakerma tai mikä vaan uunin kestävä kerma. Lämmitä uunissa noin 100 asteessa. Ajatuksena on lähinnä saada leipäjuusto lämpimäksi, eikä mielestäni tarkalla lämpötilalla ja ajalla ole niin väliä. Kannattaa lähinnä seurata uunia ja katsoa, miltä leipäjuustot näyttävät. Lämmitys onnistuu kätevästi esimerkiksi pääruokaa syödessä leipäjuustojen odotellessa matalassa uunilämpötilassa.
Vatkaa etukäteen vispikerma vaahdoksi ja sekoita siihen sokeri ja minttu. Otettuasi leipäjuustot uunista asettele niiden kanssa lautaselle minttukermavaahtoa ja hilloja, ja tarjoile.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti