lauantai 6. marraskuuta 2010

Konjakkinen kylmäsavulohipasta



Reseptistä tulee kaksi annosta.

2,5 dl pastaa (mitattu ennen keittämistä)
1 kasvisliemikuutio
150 g kylmäsavulohta
1 dl kuohukermaa
1 cl konjakkia
mustapippuria
2 rkl tuorejuustoa tai sulatejuustoa (jääkaapissa oli avattuna paprika-chili-tuorejuusto, niin laitoin sitä)
(koristeluun yrttejä)

Keitä pasta kasvisliemessä kypsäksi. Laita toiseen kattilaan kuohukerma ja konjakki. Mausta mustapippurilla ja halutessasi voit lisätä myös tuorejuustoa tai sulatejuustoa. Keitä niitä pienellä lämmöllä koko ajan sekoittaen viitisen minuuttia. Lisää suikaloitu lohi kermakonjakkiseokseen ja sekoita hetken ajan levyllä ihan vain sen aikaa, että lohi lämpenee. Sekoita lohiseos pastaan ja tarjoile. Annokset voi halutessaan koristella yrteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti