keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lohi-katkarapulaatikko

200 g lohta
200 g perunasipulisekoitusta
50 g pakastekatkarapuja
75 g omena-piparjuurituorejuustoa
1 dl ruokakermaa
2,5 dl maitoa
chili explosion –mausteseosta (sis. mm. pippuria, chiliä ja suolaa)
Korppujauhoja

Paloittele lohifilee. Voitele vuoka ja sekoita ainekset siihen. Sulata tuorejuusto miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita nesteet ja mausteet siihen. Kaada muiden ainesten päälle ja ripottele vielä päälle hieman korppujauhoja. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 45 minuutin ajan.

1 kommentti:

  1. Tää kuulostaa ihanalta! Samoin tuo edellinen keitto. Näitä vois kokeilla, kunhan muistan. :)

    VastaaPoista