Kokkailin tänään alkupalaksi tällaista: (Etanoita löytyy säilykkeenä sellaisinakin pakkauksina, että saa kotilot mukana, mutta en viitsinyt niitä ostaa, kun kuitenkin hukkaan menee ne kotilot, lähinnä koristeena ovat kuitenkin. Ja helpoin vaihtoehtohan tähän on ostaa pakastealtaasta valmis foliovuoassa oleva valkosipulietanapaketti - joskus tullut ostettua, ja hyvää on. :-))
Etanoita valkosipulivoissa
Säilyketölkillinen etanoita
Voita
2 valkosipulinkynttä
Persiljaa
Ruohosipulia
Voitele pieni vuoka. Sekoita voihin puristettu valkosipuli, persiljaa ja ruohosipulia. Laita etanat ja maustevoi vuokaan ja kuumetta uunissa (~175-200 astetta), kunnes voi kiehuu. Tarjoile alkupalaksi esim. valkosipulivoipatongin kera. (Tein yhtäaikaisesti uunissa pakastealtaan valkosipulivoipatonkia.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti