torstai 14. tammikuuta 2010

Makaroonilaatikko Koskenlaskijalla

Mukavaa vaihtelua perusmakaroonilaatikkoon tulee, kun munamaidon sijasta käyttääkin Koskenlaskijaa ja lihalientä.

Makaroonilaatikko

Jauhelihaa
Sipulia
Mustapippuria
Valkosipulin kynsi
1 rkl tomaattipyrettä
1 pkt viherpippuri-Koskenlaskijaa (muukin maku toki käy)
Lihaliemikuutio
1l vettä
Makaroonia
Korppujauhoja

Ruskista jauheliha kasarissa tai padassa. Kuori ja pilko sipuli ja lisää se jauhelihan sekaan. Mausta seos. Paloittele Koskenlaskija seoksen sekaan ja lisää lihaliemikuutio ja vesi. Voitele vuoka ja laita sinne makaroonit(keittämättöminä) ja jauhelihaseos. Ripottele korppujauhoja päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin verran (kunnes makaroonit ovat kypsiä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti