300g kanafileetä paloiteltuna tai kanasuikaleita
1 prk kidney-papuja
2 sipulia
3 rkl salsa-kastiketta(käytin medium-vahvuista)
1 tlk tomaattimurskaa
½ pkt mustapekka-tuorejuustoa
Ruskista kanapalat pannulla rasvassa. Lisää joukkoon pavut ja paloitellut sipulit ja paista näitä kohtalaisella lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle vielä salsa-kastike, tomaattimurska ja tuorejuusto. Kypsennä välillä sekoittaen melko pienellä lämmöllä, kunnes tomaattimurska on lämmennyt ja tuorejuusto on sulanut ja sekoittunut muuhun kastikkeeseen.
Kuvan kertakäyttölautanen tekee kyllä tuosta annoskuvasta entistäkin hirveämmän näköisen. :D Yritän vaan keskittää energiaani tiskaamisen sijasta lähestyvästä muutosta johtuvaan pakkaamiseen, joten kertislautaset ovat välillä ihan kiva arjen helpotus ja onpahan vähemmän muutettavaa tavaraa, kun saa käytettyä kaappien perältä löytyneet kertikset pois... ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti