maanantai 17. tammikuuta 2011

Tomaattiset lihapullat



5 rkl korppujauhoja
2 dl vettä
mausteita(chilimausteseosta, basilikaa, oreganoa)
1 iso sipuli pieniksi paloiksi pilkottuna
2 kananmunaa
50 g (maustamatonta) tuorejuustoa
2-3 rkl tomaattipyreetä
700 g naudan (paisti)jauhelihaa

Mittaa kulhoon korppujauhot, vesi ja mausteet. Anna korppujauhojen turvota noin 5-10 minuutin ajan. Lisää joukkoon sipulipalat ja riko kananmunat. Sekoita joukkoon myös tuorejuusto ja tomaattipyree. Lopuksi lisää jauheliha ja sekoita seos tasaiseksi. Laita leivinpaperi pellin päälle ja muotoile seoksesta lihapullia vedellä kostutetuin käsin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti