sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tomaattinen pekoni-papukastike & pastaa

Päivän ruokaan pääsivät jääkaapista löytyneet jämät, joita höystettiin säilykkeillä.

1 pkt pekonia
50 g kinkkusuikaleita
Puolikas paprika
1 prk kidney-papuja
1½-2 rkl vehnäjauhoja
1 tlk chilimaustettua paseerattua tomaattia
2 tl oreganoa
1 tl valkosipulijauhetta
Hieman mustapippuria myllystä
0,5 dl vettä
n. 70 g maustamatonta tuorejuustoa tai sulatejuustoa

Leikkaa pekoni kuutioiksi ja ruskista ne kevyesti pannulla. Laita kinkkusuikaleet ja paprikakuutiot pannulle ja kypsennä pari minuuttia. Lisää valutetut pavut. Lisää jauhot ja sekoita. Sekoita näiden joukkoon paseeratut tomaatit (tomaattimurskakin käy hyvin!) sekä mausteet vesi ja tuore/sulatejuusto. Hauduta pienellä lämmöllä noin 15 minuutin ajan välillä sekoittaen. Lisukkeeksi sopii esim. pasta tai riisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti