perjantai 22. lokakuuta 2010

Punaviini-jauhelihakastike & spagettia

400 g jauhelihaa
2 pientä sipulia
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
2-3 rkl vehnäjauhoja
390g chilimaustettua tomaattimurskaa
0,5 dl punaviiniä(myös alkoholiton käy, joka tapauksessa alkoholin keitetään pois)
1 dl vettä & 1/3 prk maustamatonta tuorejuustoa tai 1,5 dl ruokakermaa
½ pussia keittojuureskuutioita(pakaste)

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit jauhelihan sekaan ja kypsennä, kunnes sipulit ovat hieman pehmenneitä. Lisää mausteita makusi mukaan, yllä esimerkki. Sekoita vehnäjauhot muiden ainesten sekaan. Lisää loput ainekset ja sekoita. Keitä seosta kohtalaisella lämmöllä viitisen minuuttia ja hauduta tämän jälkeen 15-20 minuutin ajan vähän pienemmällä lämmöllä. Tällä välin voit keittää kastikkeen seuraksi esim. spagettia tai fettucinea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti