tiistai 12. lokakuuta 2010

Mozzarella-salaattia ja kermaviilidippi salsakastikkeesta

Meillä syötiin eilen illemmasta hornetteja(tulisesti maustettuja kanansiipiä siis) uunissa kypsennettyinä. Niille tein kaveriksi mozzarella-salaatin ja kermaviilidipin kastikkeeksi.

Mozzarella-salaatti kahdelle
Jääsalaattia
Hieman kurkkua
2 tomaattia
1 sipuli (halutessasi kuullota kattilassa/pannulla pienellä lämmöllä öljyssä, valuta tämän jälkeen esim. siivilässä ylimääräinen öljy pois)
1 "pallo" mozzarella-juustoa


Kermaviilidippi salsakastikkeesta
1 tlk kermaviiliä
1 rkl tulista salsakastiketta
1 tl sipulijauhetta
½ tl valkopippuria
1 tl sokeria
½ tl paprikajauhetta

Sekoita muut ainekset kermaviilin sekaan ja laita maustumaan jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti