perjantai 15. lokakuuta 2010

Tomaattista makkarakastiketta ja pastaa

400g lenkkimakkaraa
1 sipuli
10cm pätkä kesäkurpitsaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl ruokakermaa
1 dl vettä
2-3 rkl tulista salsakastiketta
1 dl paseerattua tomaattia(säilyke)
Mustapippuria
(Persiljaa)

Kuori ja paloittele lenkkimakkarat ja sipuli. Ruskista ne vähässä rasvassa pannulla. Lisää joukkoon paloittelemasi kesäkurpitsa. Sekoita joukkon vehnäjauhot. Lisää ruokakerma ja vesi, ja sekoita. Lisää loputkin ainekset ja keitä hetken verran. Hauduta pienemmällä lämmöllä viitisen minuutin ajan ja tarjoile valmis ruoka esim. keittämäsi penne-pastan kanssa. Annokset voi koristella persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti